Hoe iTRACTION de risico’s van een online werkplek minimaliseert

Elke technologie kent naast voordelen ook risico’s. Daar willen we transparant in zijn. Wat zijn de risico’s van een online werkplek?

Bij uitval niet kunnen werken

Online werken betekent dat je altijd een internetverbinding moet hebben. Een risico is uitval van de verbinding. Niemand kan in zo’n geval meer bij zijn gegevens, dus werken is echt onmogelijk. Een kostbare aangelegenheid. Bij WorkingOnline kan dit niet gebeuren, omdat we uitval minimaliseren door minimaal twee verschillende internetverbindingen te leveren. Bij uitval van de ene lijn wordt automatisch overgeschakeld naar de andere lijn. Als enige in de branche kunnen wij 100% uptime garanderen.

Afhankelijkheid van de aanbieder

Een ander risico is afhankelijkheid van de aanbieder. Stel dat de aanbieder ermee stopt, wat gebeurt er dan met mijn waardevolle bedrijfsdata?

Wij vangen dit risico op door de data van de klant op afroep beschikbaar te stellen. Of door de data op locatie van de klant te synchroniseren. Indien gewenst plaatsen we een kopie van de data op de klantlocatie, met een maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse verversfrequentie. Op die manier is de afhankelijkheid van ons minimaal.

Privacy en veiligheid van gegevens

Een derde risico is die van de privacy omdat er vanuit een datacenter wordt gewerkt waar ook gegevens van andere bedrijven staan. Een virus bij één klant zou consequenties kunnen hebben voor alle klanten. Daar moet je toch niet aan denken! Ons datacenter is daarom zwaar beveiligd. Het privacyrisico ondervangen we door onze dienst alleen op servers vanuit Nederland te leveren. In Nederland is de privacy beter gewaarborgd dan bijvoorbeeld in de Verenigde Staten.

iTRACTION zet risico’s om in voordelen

  • Zero downtime, altijd kunnen werken
    Minimaal twee internetverbindingen
  • Minimale afhankelijkheid van de leverancier
    Data is op afroep beschikbaar of on-site
  • Privacy van data is gewaarborgd
    Altijd hosting vanuit Nederland

 

Ziet u risico’s die wij niet zien? Laat het ons weten.
Stuur een e-mail of bel ons op 036 53 67 888.


Bent u nog niet helemaal zeker?
Probeer WorkingOnline kosteloos
  30 dagen lang!

‘5 direct toepasbare adviezen voor meer winst en lagere kosten in uw bedrijf’ 

Een greep uit het e-boek: -Dynamische prijzen met smart displays en software. -Hoe u simpel uw online reputatie bewaakt met social media tools.

iTraction_cover_e-book5

Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Wij zullen uw gegevens niet delen.