Maximale zekerheid: SLA met 100% uptime

Een Service Level Agreement (SLA) zou je kunnen vergelijken met de polisvoorwaarden van een verzekering: wat valt onder het contract en onder welke voorwaarden is het gedekt. Bij ons heeft de ‘verzekering’ de beste voorwaarden in de branche. Onze SLA is met recht uniek!

Waarom een uptime van 99 % niet voldoende is

Veel bedrijven nemen genoegen met een uptime van 99%. Dat lijkt veel, maar is het zeker niet. Want dat komt neer op 1% downtime, ofwel bijna 88 uur op jaarbasis. Dat zijn 11  werkdagen waarin niet gewerkt kan worden. Niet bepaald acceptabel dus.
Een uptime van 99,5% lijkt al beter, maar betekent nog steeds 44 uur, ofwel bijna 6 werkdagen niet kunnen werken. Nog steeds onacceptabel lang in onze optiek. Bij ons verliest u geen enkele werkdag per jaar meer door een ICT-storing. Want WorkingOnline biedt een SLA met 100% uptime, met boeteclausule.

Wat de meerwaarde is van flexibele contracten

Een ander verschil met onze concurrenten is dat wij onze klanten wél toestaan om maandelijks op te zeggen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u met de juiste partij in zee gaat, kunt u een aantal maandcontracten achter elkaar afsluiten. Als de samenwerking bevalt, kunt u op een ander contract overstappen, bijvoorbeeld een 1-, 3- of 5-jaarscontract. Hoe langer het contract loopt, hoe hoger de korting die we verlenen. Maar ook onze maandelijkse contracten zijn concurrerend geprijsd.

Wat wij onder compleet verstaan

Compleetheid betekent bij ons dat echt alles inbegrepen is. We nemen voor elke schakel in de keten de volle verantwoordelijkheid: van de ADSL-lijnen tot de printers, van de software tot de licenties, van de WiFi-hotspots tot de telefonie. Ook het managen van de mobiele apparatuur (Mobile Device Management) is inbegrepen. Dus geen vervelende meerkosten achteraf. 

3 verschillen met andere aanbieders

  • Uptime van 100%
  • Maandcontracten mogelijk
  • Alles inbegrepen, veel meer waar voor uw geld

 

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening?
Mail ons of bel 036 5367 888.

‘5 direct toepasbare adviezen voor meer winst en lagere kosten in uw bedrijf’ 

Een greep uit het e-boek: -Dynamische prijzen met smart displays en software. -Hoe u simpel uw online reputatie bewaakt met social media tools.

iTraction_cover_e-book5

Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Wij zullen uw gegevens niet delen.