Over ons

Veiliger en sneller werken in de cloud

Bedrijven ervaren hun ICT vaak als een belemmering van hun bedrijfsvoering. Wij geloven dat slimme ICT juist een productiever bedrijfsvoering oplevert en de kosten verlaagt. Het is onze overtuiging dat techniek in dienst moet staan van de mens en niet andersom.

Eind 1999 lanceerden we de WorkingOnline-werkplek. ‘Cloud computing’ was toen nog totaal onbekend. Wij zagen snel de potentie van het overal en altijd kunnen werken en waren één van de eerste service providers in Europa die het aandurfde om de nieuwe dienst WorkingOnline online werkplek aan te bieden.

Concurrentie een stap voor blijven

Onze dienst leverde publiciteit op. Een (destijds) klein tankstation, Autoradam, werd enthousiast door een artikel in de media, en klopte bij ons aan. Ze werden klant en wij maakten kennis met de dynamische wereld van automotive. Onze focus op automotive is altijd gebleven, vandaar deze Autotraction-site. We realiseren ons dat juist de automotive branche behoefte heeft aan innovatieve oplossingen vanwege de hevige concurrentie.

Autoradam heeft door de innovatieve inzet van ICT inderdaad een voorsprong kunnen nemen op haar concurrenten, getuige de snelle groei van het afgelopen decennium.

Innovatief zijn we gebleven

iTRACTION, opgericht in 1993,  is nog steeds vooruitstrevend. Zo vinden we het niet meer dan logisch om de ondersteuning van mobiele apparatuur standaard op te nemen in onze dienstverlening. De moderne werkplek van vandaag is immers veel meer dan alleen een pc, laptop of bureau.

Ervaring delen

Dat een 22-jarig bedrijf gewoon met haar tijd meegaat, blijkt uit ons blog. We vinden het leuk om onze ervaring met u te delen. Bovendien kunnen we op deze manier onze dienstverlening verbeteren. Want door met klanten en belangstellenden in dialoog te gaan, leren we hun behoeften beter kennen. Wanneer u zich abonneert op ons blog hopen we dat u er profijt van heeft!

Lees hoe onze klanten over ons denken

Wilt u eens horen hoe wij ‘live’ klinken? Bel ons dan op 036 5367 888.

Kijk naar de video over WorkingOnline.

 

Wilt u vrijblijvend en kosteloos met ons kennis maken? En uitvinden of uw ICT nog bij de tijd is? Dat kan snel en simpel met de compuAPK keuring.

 

Blijf met ons in contact

Via RSS met een gratis abonnement in Internet Explorer of via Feedly, ontvangt u onze blogs op het moment van publicatie.

Via onze nieuwsbrief met elke twee weken een overzicht van de nieuwe blogs.