Onze klanten

Wie al eerder klant bij ons werd, en waarom.

Sony, Stork, KLM, SKF zijn een paar voorbeelden van iTRACTION-klanten. We hebben ruim 14 jaar ervaring met veilige outsourcing bij bedrijven die
alle aspecten van automotive in zich verenigen, zoals Mobil en Autoradam. Deze ervaring willen we graag inzetten bij andere automotive bedrijven zoals die van u.

 

Enkele van onze klanten

 

Rob van den Boogaard - Autoradam koos 12 jaar geleden voor Itraction

Directeur - Autoradam

“Ik moet zeggen dat het outsourcen van onze complete ICT omgeving een verademing is voor mij. Ik ben een mega stress factor kwijtgeraakt. Dat zorgenkindje dat heb ik gewoon niet meer.”
Klik hier voor de Autoradam case study

 

Wat andere klanten over ons zeggen:

 

Albert de Heij – Manager ICT bij KLM
We hebben iTRACTION ingehuurd omdat we achterliepen op de ontwikkelingen in de ICT markt. We moesten een slag maken naar het nieuwste besturingssysteem. Dankzij hun voortreffelijke inzet is onze achterstand binnen tien maanden weggewerkt.

Theo Knobbout – Hoofd ICT bij SKF
Het beheer van onze serverpark wordt verzorgd door iTRACTION. Zij verzorgen de tweede en derde lijns support en helpen ons met complexe server gerelateerde problemen. We zijn erg tevreden over hun inzet en werk.

René Roelofsma – Bestuurder bij Standvast Wonen
Ik heb John Duynhouwer en zijn bedrijf iTRACTION leren kennen als betrouwbaar en gedreven. Wij hebben de outsourcing van onze ICT bij hen neergelegd en ze hebben dit prima voor ons geregeld.

Remon Lieverdink – Project Manager ICT bij Woningcorporatie Rentree
Wij werken sinds 2000 met iTRACTION samen en zijn heel tevreden met hun mate van betrokkenheid en voortdurende focus op resultaten. We zijn blij dat outsourcing en uitwijk van de KA en het primaire systeem bij hen in goede handen is. En hun klantenservice is supersnel.

Marcel Gutz – Hoofd I&A bij Sociale Verzekeringsbank
iTRACTION helpt ons met tweede en derde lijns support. Ze zijn sterk in troubleshooting en hebben complexe problemen op netwerk en server infra nivo opgelost. We kunnen met een gerust hard een belangrijk deel van onze support en helpdesk aan ze uitbesteden.

 

Welke automotive bedrijven klant bij ons worden

  • Bedrijven die nog met Windows XP werken of die een andere update willen doen. Met WorkingOnline is overstappen naar Windows 7 of 8 snel en voordelig.
  • Bedrijven die het zat zijn om steeds weer op zoek te gaan naar ervaren systeembeheerders. Met WorkingOnline heeft u geen systeembeheerders meer nodig.
  • Bedrijven met veel oude pc’s en weinig budget. Zonder nieuwe pc’s te hoeven kopen, kunt u toch werken met nieuwe software zoals Office 365 en Windows 7 of 8.x.
  • Bedrijven met meerdere vestigingen. Onze servers in het datacenter kunnen alle vestigingen bedienen. De complexiteit per vestiging wordt geminimaliseerd.
  • Bedrijven met veel personeel in de buitendienst. Men kan makkelijk inloggen vanuit de auto, het wegrestaurant of de hotelkamer.
  • Bedrijven die hun medewerkers goed willen faciliteren bij het thuiswerken. Men kan overal met dezelfde vertrouwde bureaubladen, programma’s en data werken.
  • Bedrijven die kosten willen besparen. De ICT uitbesteden levert tienduizenden euro’s per jaar op aan kostenbesparing, zie het rekenvoorbeeld.
 
Veiliger werken in de cloud met WorkingOnline.

Wilt u vrijblijvend en kosteloos met ons kennis maken? En uitvinden of uw ICT nog bij de tijd is? Dat kan snel en simpel met de compuAPK keuring.

 

Mail ons  of bel 036 5367 888. Voor een besparingsoverzicht op maat of een gratis proefperiode van 30 dagen.

Interview Autoradam