Autoradam case study: ICT uitbesteden met online werkplek

Hieronder vindt u een case study over een van onze automotive klanten, Autoradam

Autoradam is een in de provincie Flevoland gevestigd autobedrijf dat voertuigen verhuurt en least. Naast een locatie in Almere met een tankstation en wasstraat beschikt Autoradam over een kersvers tankstation in Amsterdam waar klanten binnenkort ook auto’s kunnen huren en gebruikmaken van een wasstraat.
Daarnaast zijn er plannen voor verdere uitbreiding. Autoradam levert een breed scala aan diensten, zoals autoverhuur en flexibele autoleasing voor de korte termijn. Klanten profiteren van een wagenpark met betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige auto’s, concurrerende brandstofprijzen en één van de grootste en modernste wasstraten van Nederland.

Leaseauto’s

Met een wagenpark van 200 leaseauto’s had het personeel van Autoradam behoefte aan een efficiënt systeem dat de mogelijkheid bood om de back-officeprocessen op eenvoudige wijze te beheren. Deze behoefte werd versterkt door de snelle groei van het klantenbestand van het autobedrijf.

De medewerkers van Autoradam hadden daarnaast behoefte aan betrouwbare internettoegang en de mogelijkheid om snel beelden van de verschillende camerabewakingssystemen te raadplegen. Het bestaande systeem bood simpelweg onvoldoende capaciteit om te kunnen voorzien in de behoeften van het snel groeiende autobedrijf. De browsertoegang was beperkt, beelden werden traag weergegeven en de toegang tot de online applicatie voor internetbankieren liet sterk te wensen over.

ICT uitbesteden met online werkplek

Autoradam besteedt al zijn ICT-taken uit aan iTraction waarmee het al twaalf jaar samenwerkt. iTraction streeft ernaar om zijn klanten een hoog niveau van dienstverlening te bieden. Overdag kunnen ze zeven dagen per week op de ondersteuning van het bedrijf rekenen. Elke drie tot zes jaar evalueert iTraction of het nodig is om de ICT-infrastructuur van zijn klanten te moderniseren.

Lees hier de volledige case study van iTraction, Autoradam en Ncomputing. (Deze case study is geschreven vanuit het perspectief van een smart terminal of thin client leverancier en kan soms een beetje technisch over komen).

 

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening?

Mail ons of bel 036 5367 888.

 

‘5 direct toepasbare adviezen voor meer winst en lagere kosten in uw bedrijf’ 

Een greep uit het e-boek: -Dynamische prijzen met smart displays en software. -Hoe u simpel uw online reputatie bewaakt met social media tools.

iTraction_cover_e-book5

Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Wij zullen uw gegevens niet delen.